RAM ÖZEL EĞİTİM BÖLÜMÜNE BAŞVURU İŞLEMLERİ İÇİN İSTENEN BELGELER

OKUL ÖĞRENCİSİ İLK İNCELEME

- Eğitsel değerlendirme formu (İlk İnceleme)

- Sağlık Kurulu Raporu (Varsa)

- Öğrenci  - Veli Kimlik Fotokopisi

- Velinin Başvuru Dilekçesi

- Anne-baba veya vasi incelenecek bireyin yanında olacak şekilde bulunmalı (Vasilik varsa; vasi olduğunu gösterir belge mutlaka getirilecektir.)

OKUL ÖĞRENCİSİ YENİDEN İNCELEME

- Eğitsel değerlendirme formu (Yeniden İnceleme)

- Sağlık Kurulu Raporu (Varsa)

- Öğrenci  - Veli Kimlik Fotokopisi

- Velinin Başvuru Dilekçesi

- Yıl Sonu Bireysel Performans Değerlendirme Formları (MEBBİS üzerinden rehabilitasyon merkezi tarafından gönderilecektir.)

OKUL ÖĞRENCİSİ OLMAYAN BİREYLER İÇİN

İLK İNCELEME

- Sağlık Kurulu Raporu

- Birey - Veli Kimlik Fotokopisi

OKUL ÖĞRENCİSİ OLMAYAN BİREYLER İÇİN YENİDEN İNCELEME

- Sağlık Kurulu Raporu

- Birey - Veli Kimlik Fotokopisi

- Velinin Başvuru Dilekçesi

Not 1: Evde eğitim isteyen okula giden öğrenciler için ek olarak en az on iki hafta süreyle eğitim kurumlarından yararlanamayacağı ya da yararlanması durumunda sağlık açısından risk oluşturacağı, en az birisi ilgili daldan olmak üzere üç uzman tabip tarafından düzenlenmiş e- imzalı durum bildirir sağlık raporuyla birlikte incelemeye gelmesi gerekmektedir.

Not 2:  Evde destek eğitim isteyen bireyler için ek olarak raporun karar bölümünde ‘’ EVDE DESTEK EĞİTİM ALMASI GEREKMEKTEDİR’’ veya EVDE DESTEK EĞİTİMİ ALMASININ UYGUN’’ görüldüğüne dair ifadelerden birinin olması gerekir ve en az birisi ilgili daldan olmak üzere en az üç uzman tabip tarafından düzenlenmiş e- imzalı  durum bildirir sağlık raporuyla birlikte incelemeye gelmesi gerekmektedir.

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 15:34 - Görüntülenme: 35