Kurumumuzun Tarihçesi

Nallıhan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ nün 420/666 sayılı makam onayı ile 28/02/2001 tarihinde açılmıştır. Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz; Nallıhan ilçesindeki Eğitim Öğretim kurumlarındaki Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine ilişkin çalışmalarla bölgesindeki Özel Eğitim gerektiren bireylerin tanılanması ve bu bireylere yönelik Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetini yürütmek amacıyla kurulmuştur. Merkezimiz ilk olarak Pansiyonlu İlköğretim Okulu’nda, daha sonra Nasuhpaşa İlköğretim Okulu Müdürlüğü hizmet binasında hizmet vermiş, 2004 yılından itibaren de halen hizmet verdiği Eski Belediye Binasında hizmetini sürdürmektedir.

Yayın: 16.08.2023 - Güncelleme: 16.08.2023 14:57 - Görüntülenme: 252