Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Çayırhan Cumhuriyet İlkokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Çayırhan Anaokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Ahmet Remzi Öntaş Anaokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Şehit Ömer Boztepe İlkokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Nasuhpaşa İlkokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Dumlupınar İlkokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında;Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında;Sakarya Ortaokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Şehit Hulki Beydili Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Fettah Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Bilal Güngör Fen Lisesi ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI

Ekm

İlçemizde mesleğe yeni başlayan Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlere yönelik olarak rehberlik ve psikojik danışma yıllık plan hazırlama süreci ve e- rehberlik modülü kullanımı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eyl

Şehit Abdullah Ören Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret  ederek rehberlik faaliyetleri konusunda müşavirlik yaptık.