ANKARA / NALLIHAN - Nallıhan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ara

Nallıhan Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanlığı, Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Emre ALTIPARMAK ve Burcu POLAT tarafından Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmeni olmayan okullarımız arasında bulunan Şehit Abdullah Ören Anadolu İmam Hatip Lisesinde YKS Tanıtım Semineri gerçekleştirildi.

Ara

Nallıhan Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanlığı, Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Emre ALTIPARMAK ve Burcu POLAT tarafından Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmeni olmayan okullarımız arasında bulunan Şehit Abdullah Ören Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Tanıtımı kapsamında pano çalışması yapıldı.

Ara

Nallıhan Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanlığı, Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Emre ALTIPARMAK ve Burcu POLAT tarafından Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmeni olmayan okullarımız arasında bulunan Taptuk Emre İmam Hatip Ortaokulunda LGS Tanıtımı kapsamında pano çalışması yapıldı.

Ara

Nallıhan Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanlığı, Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Emre ALTIPARMAK ve Burcu POLAT tarafından Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmeni olmayan okullarımız arasında bulunan Taptuk Emre İmam Hatip Ortaokulunda LGS Tanıtım Semineri gerçekleştirildi.

Ara

İlçemiz okullarında görevli Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler ile Nallıhan RAM toplantı salonunda yapılması planlanan aylık mesleki bilgi paylaşımı toplantılarının ikincisini 06 Aralık Çarşamba 13.30 da gerçekleştirdik. Katılım sağlayan arkadaşlara teşekkür ederiz.

Kas

İlimiz Sincan İş-KUR Hizmet Merkezi uzmanları tarafından ilçemiz ortaöğretim 12. sınıf öğrencilerine yönelik Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri kapsamında mesleki yönlendirme konulu seminer verilmiştir.

Kas

İlimiz Sincan İş-KUR Hizmet Merkezi uzmanları tarafından ilçemiz ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri kapsamında mesleki yönlendirme konulu seminer verilmiştir.

Kas

İlimiz Sincan İş-KUR Hizmet Merkezi uzmanları tarafından ilçemizdeki Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenlere yönelik Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri kapsamında mesleki yönlendirme konulu seminer verilmiştir.

Kas

İlçemiz okullarında görevli Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler ile RAM toplantı salonumuzda yapılması planlanan aylık mesleki bilgi paylaşımı toplantılarının ilkini 01 Kasım Çarşamba 13.30 da gerçekleştirdik. Katılım sağlayan arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Tuğrulbey İlk/Ortaokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

Nallıhan Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanlığı, Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Emre ALTIPARMAK tarafından Nallıhan-Çayırhan Mahallesindeki Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmeni olmayan okullarımız arasında bulunan Çayırhan Anadolu Lisesinde YKS Tanıtım ve Mesleki Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Çayırhan Anadolu Lisesi ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Şükran Kora Kimya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Çayırhan Hüsamettin Değirmenci Ortaokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin okul ziyaretleri kapsamında; Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlkokulu ziyaret edilerek rehberlik ve özel eģitim alanındaki çalışmalar değerlendirildi. Misafirperverliklerinden dolayı okulumuza teşekkür ederiz.